Gyermek- és családi fotózás

Gyermek- és családi fotózás – Kisállatportré


“A családi idő addig terjed, amíg az emlékezet elér.” Boreczky Ágnes

Ezt az emléket segítünk megőrizni fotózásaink alkalmával , hogy senki se maradjon le a képekről – az otthoni fotózás során a fotós ritkán, vagy soha nem kerül rá a fényképekre. Nálam profi a technika (világítás, hátterek). Ez, és a gondos utómunka garantálja a tökéletes eredményt. A családi fotózás lényege, hogy a család együtt állhasson kamera elé.

A fotózás során többféle háttérrel, többféle beállítással, többféle ruhában is készülhetnek képek. A hangulatról nem is beszélve… Ma már a családi fotózás nem csak abból áll, hogy szépen felöltözve álljunk egy szék és egy virág közé, hanem vidám élettel teli fényképek készüljenek, hogy a fotó megmutassa a családtag lelkét, jellemét is. A fényképezés alatt nincs előre megírt koreográfia, nem szükséges a gyerekeknek pózolniuk, lesznek elkapott, játékos pillanatok, kedves részletek is, így igazán mozgalmas fényképsorozat áll össze,.csak az elképzelések szabhatnak határt neki!

A pillanat megörökítése történhet kiszállással családi körülmények közt, stúdióban, akár a szabadban vagy bármilyen helyszínen.

 Szolgáltatás ára: – JELENLEG STÚDIÓNK NEM FOGAD VENDÉGET CSALÁDI FOTÓZÁSRA!

Családi csomag – Stúdióban:     20.000 Ft

  • 10 db kiválasztott retusált képet adunk át CD-n vagy online
  • Időkorlát nélkül
  • Korlátlan számú átöltözéssel
  • Max. 12 fő

A fotózás alatt elkészült vízjelezett, kisfelbontású fényképeket feltesszük egy zárt galériába, ahonnan ki tudják válsztani a retusálandó képeket.

Minden további kiválasztott kép ára: 1500 Ft, amit retusálva CD-n vagy online adunk át a többi képpel együtt.

 

Családi csomag – Otthonában:   Minden esetben egyedi árajánlat alapján.