Épület- és jármű fotózás

 Épület- és jármű fotózás


110Épületek, enteriőrök fotózása

Egy ingatlan eladásához vezető hosszú és fáradságos munka  első lépcsőfoka, hogy felkeltsük a potenciális vevők figyelmét.  Ehhez elengedhetetlenek a jó minőségű fényképek. A  házvásárlás előtt állók általában rengeteg hirdetést néznek  meg, mire találnak néhány olyat, amit élőben is szeretnének  látni. Könnyen előállhat az a helyzet, hogy egy érdeklődő  azért nem tekinti meg az általunk eladásra kínált ingatlant,  mert vagy egyáltalán nem, vagy csak kevés és rossz  minőségű képet talál hirdetésünkben. Sokan lebecsülik a  fényképek jelentőségét az ingatlan (és gépjármű)  hirdetésekben, pedig saját tapasztalataim alapján is merem  állítani, hogy nagyon sokat jelent a jó fénykép egy ház  (illetve minden egyéb termék) eladásánál. Sajnos az ingatlanügynökségek által készített fényképek  közel sem érik el azt a szintet, mint ami elvárható lenne.

Elmosódott, túl sötét, alacsony felbontású, vagy éppen jellegtelen részleteket ábrázoló képeket láthatunk az  ingatlanhirdetések zömében. Az átlagembernek, illetve a házat felmérő ingatlanügynöknek se ideje, se megfelelő felszerelése  nincs hozzá, hogy megfelelő képeket készítsen. Gondoljunk csak arra, hogy a hagyományos fényképezőgépek a legritkább  esetben képesek csak nagylátószügű felvételek készítésére, pedig enélkül igen nehéz egy átlagos szobát úgy lefényképezni,  hogy ne csak egy szűk részlet legyen látható. Rengeteg hibát el lehet követni ingatlanok fényképezésénél és minden kis  apróság rontja az összképet.

Ne érje be átlag (vagy annál is rosszabb) képekkel amikor tökéletes, részletgazdag fényképekkel is hirdethetné ingatlanját.  Egy ház értékesítésénél a fényképezés költsége elhanyagolható, ezzel szemben ha nem jönnek a vevők, annak az okai között  szerepelhetnek a rossz technikával készült fényképek is.

109Járművek fotózása

A gépjármű tulajdonosok igen nagy  hányada nem csak közlekedési eszköznek  tekinti autóját, motorját. Különösen igaz  ez a ritka járművek tulajdonosaira. Az  ilyen nagy becsben tartott, szinte már  “családtagnak” tekintett gépekről vétek  rossz minőségű, semmitmondó képeket  készíteni. De akár járműve értékesítésénél  is jól jöhet néhány remekbe szabott  fénykép, ami emléknek is kiváló lehet.

Igazán látványos képeket is készíthetünk többféle fényforrással, fényfestéssel vagy akár ködgép használatával. Ha szeretné autóját, motorját különleges képeken, különleges effektusokkal megörökíteni, keressen meg elérhetőségeim  valamelyikén. 

 

Az alább feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, pontos árajánlatot a részletek tisztázása után tudunk adni.  

          Épület és enteriőr fotózás: 15.000 – 50.000 Ft

          Járműfotózás:  9000 – 30.000 Ft

 

Az elkészült képeket mennyiségtől függően 1-3 nap múlva DVD-re írva adjuk át.

 

Kiszállási díj:   Vecsés, Ecser, Üllő, Gyál, illetve Budapest 18. kerülete : Ingyenes

Az ország többi területére 90 Ft/km (a ténylegesen megtett km-ek kerülnek felszámításra)