Magamról

Bemutatkozás

Még az analóg korszakban kezdtem ismerkedni a fotózás szépségével, de igazán komolyan csak az első digitális kompakt gépem vásárlásakor kezdett foglalkoztatni a dolog. Eleinte csak az egyszerűsége és a képek szerkeszthetősége tetszett meg a digitális képkészítésnek, majd rájöttem, hogy ennél sokkal több van a felszín alatt.  Szerettem volna igazán jó képeket készíteni, de sajnos a kompakt fényképezőgép nyújtotta lehetőségek igencsak korlátozottak voltak. Ezen okból kifolyólag vásároltam meg első digitális tükörreflexes gépemet egy Canon 350D típust. Innen már nem volt visszaút, véglegesen magával ragadott a fényképezés először mint hobbi, majd később ismerőseim ajánlására elkezdtem komolyabban foglalkozni a dologgal és apránként megvásároltam mindent, ami ennek a szakmának a végzéséhez szükséges

Elsősorban esküvők fényképezésével foglalkozom, ugyanis a fotózás ezen válfaja a legizgalmasabb, véleményem szerint. Minden alkalom újdonságot hoz, általában igazi kihívást jelent és a végeredmény igazán látványos is lehet.

A fényképezés egy fontos, és sok esetben a legidőigényesebb mozzanata az utómunka. A gépből kijövő nyers képek a legtöbb esetben nem megfelelő minőségűek. Az igazán jó minőséghez elengedhetetlen a képek utólagos szerkesztése, vágása, retusálása, ezért képeimet minden esetben gondos utómunkálatokat követően adom csak ki, ebből kifolyólag képeim megfelelőek, igényesen elkészítettek, alaposan szerkesztettek.

Vecsési stúdiómban várom szeretettel minden új és meglévő ügyfelemet, ahol barátságos légkörben, maximálisan az Ön igényeihez igazodva igyekszem megvalósítani elképzeléseit. Nagyobb volumenű munkáknál, különösen megismételhetetlen eseményeknél (pl. esküvő) másod fotós segítségét is igénybe veszem, ezzel biztosítva, hogy egyetlen fontos pillanat se maradjon le a képekről.